Over Chinese Geneeskunde

Tuina

Kindertuina

Acupunctuur

Speciale Technieken

Werkwijze

Behandeling

Praktijkregels

Over mij

Prijslijst/Vergoedingen

Contact/Route/Parkeren

 

  Praktijkregels

 1. Hygiëne en ethiek staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 2. Gelieve bij elke behandeling 3 grote badlakens mee te nemen.
 3. Zonder uw schriftelijke toestemming worden uw persoonlijke gegevens nooit verstrekt aan derden.
 4. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een anamnese afgenomen.
 5. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de uitvoerende masseur de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.
 6. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kan ik u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 7. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dient u voor aanvang van de massage aan de masseur mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.
 8. Praktijk Lidy Roost is niet verantwoordelijk voor beschadiging verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 9. Praktijk Lidy Roost is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 10. Praktijk Lidy Roost behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of agressief, seksueel, intimiderend gedrag vertonen.
 11. Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn in de behandelruimte.
 12. Roken in de behandelruimte is niet toegestaan
 13. Afspraken dient u minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u doorberekend.
 14. Cadeaubonnen, vrijkaarten en kortingskaarten kunnen niet worden omgeruild tegen contante waarde. Kaarten waarvan de geldigheidsdatum is verstreken worden niet meer geaccepteerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annex